sobota 30. dubna 2011

Odhalili mě

Už to mám i písemně…

Válčím s technikou a ani to nezapírám. Dokonce na toto téma už nějakou dobu chystám sebekritický článek.

Nicméně, abych o tom, že jsem technicky negramotná osoba, která nestíhá jít s pokrokem, vskutku nepochybovala, už dostávám dokonce i písemná upozornění:

„S vaším telefonem můžete dělat mnohem víc než jen telefonovat a psát zprávy…“

Sakryš, vyhmátli mě. Velký bratr holt nespí.

Jen nechápu, jak mě mohli tak rychle odhalit, když jsem nedávno dokonce i toho mobilního Terminátora pokořila!

  

Dobrá, nebudu až tak vztahovačná, neb pomalu ale jistě tuším, že v této mobilní špionážní síti uvízlo rybek víc.

 

Co má ovšem říkat (kdyby o tom samozřejmě věděl) takový až na kost odhalený pančitel?

„Víš, mami, pan učitel nám nedává jedničky s hvězdičkou prý proto, že: za prvé – hvězdičky jsou na nebi a za druhé – hvězdičky jsou dobré tak pro děti ve školce. Ale já jsem na to přišel! On se nám stydí říct, že je prostě neumí pěkně napsat!“.

Hm, uznávám, kam se na provalení tajemství takového kalibru hrabe nějaká nedomrlá mobilní špionáž...

  

16 komentářů:

  1. Všechno se jednou provalí. Já se sice s technikou poměrně snáším, na mobilu využívám řadu funkcí, ale nevím, co je třeba iPad, iPod atd, takže jsem pod úrovní a to avizo jsem dostal také. Nevadí. Některá odhalení ale mohou být docela zákeřná - třeba pro pana učitele... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. použvím mobil jen k volání a SMSkování. Nechci aby ta krabička byla chytřejší a ukecanější než já. (a abych na ní byla ještě víc závislá než teď....kruci, kde mám telefon???????)
    :)

    OdpovědětVymazat
  3. :)) Ja se branila jak lefice(to je lvice,jasny ne?),ze nechci \"chytry telefon\".Ma staricka \"telefonni budka\" se po jednom letu rozpadla,protoze synek ji poslal asi dal,nez zamyslel.. :).Tomas sel a koupil mi XPerii.Jinej telefon nechci,jak jsem bez nej mohlka existovat?
    Nikde se neztratim,ma to mapy,fotak,FB,YouTube,no prostě fšechno :)).

    OdpovědětVymazat
  4. predpokladám, že ti je príjemné všetko to odhaľovanie - veď ženy sa vraj rady nechávajú odhaľovať ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. [2] Cha, Jirko, tak ode mne se rozdíl mezi iPadem a iPodem určitě nedozvíš, o tom nepochybuj :-)))
    Je toho pořád nějak víc a víc, co? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. [3]:-) Pet, tak já obecně propadám závislostem docela snadno, takže je řízeně každou chvilku měním... Ale mobilu tu šanci určitě nedám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. [4] Cheo, a víš, že jsem si zrovna včera - poté, co jsem se konečně podívala na to nové zpracování Sherlocka H. - říkala, že na tom mobilu možná něco bude... Ale ta případná nutnost poprat se s návodem mě zatím ještě spolehlivě odrazuje :-)

    OdpovědětVymazat
  8. [5] Hastone, tak mě zrovna před sekundou tvrdě odhalil antispam MOPM* (na konci mé iniciály) - prostě mi natvrdo sdělil, že se tu nemám vykecávat, mám popadnout mop a jít to tu doma dát do richtiku...
    Tudíž i nadále trvám na tom, že některá odhalení by neměla existovat! :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Já dostal nový mobil nedávno, k prodloužení smlouvy. Používám pořád svůj sedm let starý, ale do nového, který má velkou paměť, si píšu verše a zahrál jsem si tam hru, zábavnou Diamond Rush. To je po revoluci už druhá hra, ha!

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt je, že když si chci koupit mobil takový, aby telefonoval, smskoval, budil mě, občas něco vyfotil a jinak mě neotravoval, je to dřina.

    OdpovědětVymazat
  11. [10] Henry, pro mě je každý nový mobil \"za trest\". Ale na to psaní momentálních poznámek se může hodit (pokud si někdo občas promaže paměť...) :-)

    Kdysi na staré Nokii jsem hrávala takového úplně pitomého hada :-)

    OdpovědětVymazat
  12. [11] squire, tak já kupovala mobil akorát poprvé, tak před jedenácti lety. Od té doby jsem další dvakrát dostala - což je výhoda. Nemusela jsem nic shánět, řešit - a jako bonus můžu nadávat, co to mám za krám :-) Ale v požadavcích na něj se celkem shodujeme. Byť ten Sherlock... dyť víš... :-)))

    OdpovědětVymazat
  13. Hada nemám rád, protože jsem příliš blbý na to, abych ho dokázal dohrát do konce.

    Paměť promazávám pravidelně, ale netuším, jak je tam velká.

    OdpovědětVymazat
  14. [14] Henry, já netvrdila, že jsem ho někdy dohrála do konce... :-)

    No, mi paměť (mobilu) vázne na přetažení pár mms do počítače... Tuším tak třičtvrtě roku. Jenže těch různých kablíků je doma tolik, že se nedokážu akci \"Přesun mms\" donutit dotlačit do úspěšného závěru... (snad časem se s tím poperu) :-)

    OdpovědětVymazat
  15. takhle odhalit. Dosud se mi vždy podařilo vyhnout se koupi mobilu. I když je fakt, že ani internet nezahálí a snaží se mě sledovat na každém kroku. ;op

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu i za váš komentář.