čtvrtek 15. dubna 2010

Letní čas

mě dnes opravdu vytočil 

Tak jediná věc, kterou si za celý týden v televizi nahrávám, abych si to někdy v poklidu při žehlení pustila - a zepsuje se to!

Místo v osm večer se nahrávání zapne až v devět, kdy už ten Comeback dávno skončil. Samozřejmě jsem si toho nevšimla ani minulý týden.

A kdo ví, jestli se mi nahrál i ten díl z předminulého týdne.

Vrrrrr.

 

"Kde udělali soudruzi z NDR chybu?!"

  

Prostě nechápu, když se hodiny u mašiny na displeji nastaví samy, proč ne i na tom nahrávání???

 

Tak teď nejen že nevím, u čeho teda budu žehlit a štve mě, že prošvihnu pár dílu jediné věci, která mě v telce baví, ale ještě ke všemu se budu muset prokousat tím stokilovým „stručným" návodem k rekordéru...

Kruci! Sakra!!  Zatraceně!!!

 

  

PS: jestli máte někdo třeba tušení, kde najít ty nové díly na netu, budu ráda za odkaz. Klidně bych se i obětovaola a shlédla to na noťasu - bez žehlení :-)

 

16 komentářů:

  1. klídek, budeš mít vysoký tlak. Pusť si něco jiného!
    MSF

    OdpovědětVymazat
  2. [1] No, JANOVA, myslím, že mě zítra zklidní zas nějaká pohádka na Minimaxu. Přes den moc na výběr nemám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nominek: podívej se sem: http://comeback.nova.cz/ jsou to stránky Comebacku, já si tam taky chodím pouštět, co mi uteklo v televizi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. koukni na netu :-) zrovna včera jsme dohaněli deficit :-)

    OdpovědětVymazat
  5. [3] Maire, díky moc za odkaz. Já tak trochu nejasně tušila, že to možná někde bude, ale nejsem moc zvyklá se přes net koukat. Mi utekla skoro celá ta nová série... To se tam asi pěkně zaseknu. Jen fakt netuším, kdo mi teda tu horu vyžehlí... (*přemýšlivý*)

    OdpovědětVymazat
  6. [4] přitelko, večer na to vlítnu! Teď bych to přes nějakou Ptačí letku (či co to zrovna v telce běží) beztak neslyšela... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Chlap v sobotu pritancil z hospody dost pozde s tim,ze Štepán (majitel) tam mel jeste zimni cas :))).Takze ted se ho jizlive ptam,jestli údaj:\"Budu tam za hodinu\",je podle zimniho,nebo letniho casu :oD.

    OdpovědětVymazat
  8. [7] Chachá, Cheo, to je dobrý hlod :-)
    Ale mi se to stalo u těch nehtů - kamarádka, co mi je dělala pořád v klidu, dcerce říkala, že ještě stihnou večerníčka, ač už bylo sedm. U ní na hodinách šest a ona skálopevně přesvědčena, že už je přetočila...

    OdpovědětVymazat
  9. no mně takhle utekly skoro všechny nové díly Přešlapů... a už je jich tolik, že to ani nikde nechci shánět! Já to vlastně už ani sledovat nechci :o))

    OdpovědětVymazat
  10. [9] No, já se právě jarmilko už pár let víceméně cíleně na seriály nedívám, protože nestíhám a všechno nahrávat se mi nechce (a navíc je to vše na jedno brdo). Obecně mám nejraději sitcomy, tak jsem si teda povolila ten Comeback a kolkikrát se dívám až s několikatýdenním zpožděním...
    Tak jak Ty s přešlapy, tak jsem skončila se Zoufalkami. Prošvihla jsem začátek jakési série a taky to dohánět nebudu :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pořiď si místo Comebacku metalovou encyklopedii z roku 1994. Je mnohem zábavnější. Vlastně mnohem zábavnější než spousta věcí.

    U nás začíná být mimochodem problém koupit prázdnou videokazetu.

    OdpovědětVymazat
  12. [11] To by mě Henry zajímalo, v čem je zrovna ta encyklopedie tak zábavná?

    Ale mi v Comebacku nejde ani tak o metal jako o Ozzáka, Paciho a samozřejmě Marcelku :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jestli potrebujes prazdne videokazety ,rada Ti jich cca 10 poslu :).Jako dar!:))

    OdpovědětVymazat
  14. [12] Protože je napsaná metalovým stylem. Skutečně jedna z nejzábavnějších knih, jaké znám.

    \"Když přestal zpívat s Deep Purple, neustále pomýšlel na další sólové album, ale všechny spíš zajímá: Nosí paruku?\" (Joe Lynn Turner)

    [14] Cheo, moc rád, děkuju!

    OdpovědětVymazat
  15. Vida, odkázal jsem taky sám na sebe - to jsem chytl od Tebe, nomi.

    \"O Nové vlně britského heavy metalu dnes potřebujete pouze vědět, že a) skoro všechny ty kapely stály za starou belu, ale b) v Japonsku jsou jejich alba stále jedničky, a c) když se na to zeptáte Larse Ulricha, může se stát, že otevře plechovku plnou červů a vy budete litovat, že jste se o to kdy starali.\" (N. W. O. B. H. M.)

    OdpovědětVymazat
  16. [15] Henry, to vypadá docela zajímavě psané. Zkusím se na to kouknout v knihovně. Doma mám momentálně s knížkama stop stav :-)

    Chi, ten odkaz na sebe - to pořád říkám, že lumpačiny, zlozvyky apod. jsou chytlavé nejvíc :-)) Manželovi se zas už párkrát nechtěně povedlo předvést pár prvků z mého stylu řízení :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu i za váš komentář.