sobota 3. července 2010

Podivní zloději

Jo, a mám svaly jak beton!  

Teoreticky snová varianta - jednalo-li by se o svaly třeba břišní, že?  Bohužel, juchando-grando nebude, neb takto pevné nemám svaly ani na břiše, ani na hýždích... nýbrž byly tak nazvány mé ztuhlé trapézáky.

Jedním lepým mladým mužem...

 

Správně, chodím na masáže. A je to prima! Představte si, že se tak v pracovní době na půl hodinky dostanete do horizontální polohy...

Welmi příjemné!!!

Ač nejsem zarytý japanolog ani vyznavač asijských kultur - tenhle zvyk (dávat si v pracovní době šlofíka) bych od nich k nám převedla natotata... A Číňané prý mají uzákoněné právo na spánek v práci již od roku 1946! 

 

  

-----

Už jsem dlouho nepsala o autě, nezdá se vám? Né, že by nebylo o čem, ale lenost zatím vítězí... No, ale aby se neřeklo, přihodím dnešní drobnou příhodu.

 

To tak ráno svižně přijdu k autu a - šok!

Někdo mi přes noc odstranil ty odemykací zámky ze dveří!

Kruci!! A ještě ukradl i autosedačku!!!

I když, jedna věc je fakt divná -  nějak se mi nezdá, že by zloděj to auto i naleštil...  

...

Ehm, dělám že nic a nenápadně popojdu o tři auta dál vlevo...

  

No co, nedivte se. Dvě zelená auta v řadě - to holt jednoho po ránu zmate...

 

18 komentářů:

  1. Báječná autopříhoda!

    Krásný víkend vám všem!

    OdpovědětVymazat
  2. [1] Tobě nápodobně, Henry!

    No, ale manželovi jsem se nepřiznala - by se mi zas chechtal ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. ještě že já neřídím! Já bych určitě stihla zalarmovat i policajty, než bych zjistila, že to auto neni moje :o)) jsi dobrá - pohotová!!! .o)))

    OdpovědětVymazat
  4. Nominku, promaž si prosím e-mailovou schránku, protože je plná (říká administrace). Tenhle komentář po přečtení klidně smaž.

    OdpovědětVymazat
  5. Nomi, ale až si to tu manžel přečte, bude se chechtat stejně, ne? ;o)))

    Ty masáže si užij!
    A o víkendu zapřáhnout do masáží příslušníky domácnosti, nejlíp ty, co mají nějaké svaly. ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. nomi, řekla bych ... s tím autem to je ta lepší varianta:o) Já jsem jednou přijela do Krnova na služebku a v tom zmatku a myšlenkách na něco jiného jsem prostě svého bleděmodrého \"bleska\" nechala ... NĚKDE!! No a pak jsem hledala a hledala a chodila a chodila ... Ještě teď mě bolí nohy. Už jsem myslela, že zavolám poldy, ať mě zachrání a to by teprv byl trapas.:o))

    OdpovědětVymazat
  7. A sakra, Nomi, Tvoje počítadlo - to úplně poslední dole - odhalilo mou bezcennost. Tak tu poctivě jsem, a ten počítací hulvát napíše do kolonky \"Online\" 0! ;o)))

    OdpovědětVymazat
  8. jsem masáže dostával. Pomáhaly - ale litoval jsem masérku. Při její důkladné práci musela za den být utahaná jako kůň. - Zapomenout místo parkování, to může být pěkný šok. Zažil jsem...

    OdpovědětVymazat
  9. hezky jsem se ráno pobavilo :) a ty myšlenkové pochody tvé po ránu..dobrý...:)

    OdpovědětVymazat
  10. [3] jarmilko, no možná by nebylo až tak špatné konečně si zapamatovat spézetku /rada mého muže) a určitě by mi pomohlo nebýt vztahovačná na všechna hnusně zelená auta v okolí :-))

    OdpovědětVymazat
  11. [5] Oby, manžel sice o blogu ví, ale prý ho nečte... Jsem se stejně nakonec před chvilkou práskla sama :-)) (\"ta auta mají spézetku, podle ní se dají rozeznávat, víš...\" - jsem dostala cennou radu) :-)

    Dobrovolníci na masáž zad se hlásí ti méně svalnatí, svalnatci raději masírují onačí místa :-)))

    [7] ono to počítadlo je celé volaké zmetené. Já ho sem ani neuměla dán, nevím, jak z něho jaké údaje získat... tak ono se holt revanšuje po svém :-)) Diletant jeden! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. [6] Marti, tak TOHLE si dovedu víc než živě představit!!! Moje noční můra...

    K pořádné panice ohledně hledání auta si docela obstojně postačím i na parkovišti před šopinem. Třeba před svátky s úplně naditým vozíkem - vím že parkuju u písmena \"O\" - jen jsem si nevšimla, že ty sloupy s óčkem tam jsou tři a jeden hned u kóje pro vozíky. Auto bylo samozřejmě zapasované hned za tou kójí a z mého pohledu u žádného óčka vidět nebylo - taky dobrý pár minutový kolaps... :-)

    OdpovědětVymazat
  13. [8] No, Jirko, myslím, že když to maséři neflákají - tak si za ten den fakt máknou...
    Já to mám jen čtvrthoďku elektroléčbu a čtvrthoďku takové spíš bodové uvolňování těch zatvrdlin - ale i tak je to ohromně příjemné... :-)

    OdpovědětVymazat
  14. [9] Mě v poledně potěšilo,
    že se Abu pobavilo :-)))

    OdpovědětVymazat
  15. Bratranec si taky kdysi nepamatoval, kde nechal svou červenou škodovku. \"Někde v Bystrcu\", říkal. 27 km2, pětadvacet tisíc lidí. Nakonec bylo na sousední ulici.

    OdpovědětVymazat
  16. Jojo, stávají se různý věci. Spolužačky matka zkoušela odemčít její káru klíčkem od bytu, přičemž řvala: \"Dopr..., ehm, do háje, někdo nám vyměnil auto!\" ;o)

    OdpovědětVymazat
  17. No, prostě s auty je kříž :-))

    Oby, nechci se vychloubat, ale zrovna v pátek odpoledně (měla jsem holt svůj autoden) jsem taky vytáhla klíče od kanclu na zámek u auta... :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu i za váš komentář.