neděle 5. července 2009

Dneska nemám svůj den

 

aneb   Jedna finta za druhou, jen tak si na mě nepřijdou... Ale příště to musím líp vychytat...

 

Jak jsme byli včera u té doktorky, tak jsem nafasovala takový růžový sirupek. Docela mi chutnal. Nožička mě už tak moc nebolí, ale líbí se mi to nošení. Snad mamka nic nepozná...

 

Dnes se bavím lepením barevných samolepek do knížečky. Ze začátku jsem se docela i snažila. Pak jsem je zkusila dávat schválně špatně a pokaždé důrazně vyžadovat, ať to mamka po mě opraví. Myslím, že ji to baví taky. Ale mě už moc ne. Nejlepší je lepit jí ty samolepky po obličeji a do vlasů.

 

Ach jo, taťka před chvilkou přišel z obchodu a jak jsem byla zvědavá, co všechno nakoupil, zapomněla jsem kulhat a kvílet. Kruci. To jsem si to zpackala. Tak zkouším hrát roztomilou, překvapenou holčičku, chodím po kuchyni a nadšeně vykřikuji: „Uš mě nošička nebolí." Trošku mě to štve, že jsem si tak odstřihla to mamitaxi, ale na druhou stranu už mě to zas tak nebavilo. A pořád se hlídat...

 

A ještě k něčemu se vám přiznám. Před chvilkou jsem se dostala do takové trošku choulostivé situace... No, jak je to horko, tak moc nechci být oblečená a vybojovala jsem si, že nebudu mít kalhotky, jenom sukýnku. Koukám se na pohádku a najednou mě trochu tlačí bříško. Tak jsem si prdla, chichi.

Jenže, to nebylo jen uprdnutí... Tý jo, trapas. Dělala jsem, jakože nic... Akorát mi to nebylo moc příjemné, mít špinavou dupku. Ale vykoumala jsem to. Vedle seděla mamka, tak jsem jí vlezla na klín, jako že se jdu přitulit a pořádně jsem si utřela zadeček do její sukně. No, řekla bych, že finta to byla docela dobrá, jen jsem to tak úplně nedomyslela... Ta mamka se vším tak nadělá...

 

 

Tak zatím pa. Musím honem nějak chytře odvést pozornost... Už to mám!

 

„Mamíííí, já chci blinkat!!!"

 

7 komentářů:

  1. :-)) mamky vždycky se vším nadělaji ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. vidím, že je to opravdu tvá doména - hovínko a kakání.
    bratrova dcera když se vykakala, dodala lednici hovínkový odstín... ta radost, když švagrová pospíchala ráno do jeslí a pak do práce..!

    OdpovědětVymazat
  3. :-))) pekne lstiva holcicka :-))
    moc se smeju!!!

    OdpovědětVymazat
  4. přítelkyně - jo, ta mamka pořád mele něco o praní a ták... Je to brbla!
    Lucinka

    OdpovědětVymazat
  5. hastone - jo, děti umí potěšit... A taky jsou specialisti na správné načasování :-)

    Cheorchio - jsem zrovna dneska na Tvém blogu zjistila, proč ta naše Lucka nechce nosit kalhotky. Akorát fakt nechápu, kde na tu Tvoji Tchyni narazila... (usilovně přemýšlející smajlík)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejni nad chytré dětičky....vím, že jsi tento spot psala za ní, o to lepší, že s tím neděláš drahoty..........jsi prima máma a začíná se mi tu lííííííbyt...přijdu častěji ....určitě. ---(:-§o))) DL.

    OdpovědětVymazat
  7. DědoLebedo, vítám a taky budu nakukovat :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu blogu i za váš komentář.